Pengikut Sejati^^

Saturday, August 27, 2011

cuti lame + keje + merdeka + raye

salam

hohOiii... taknak lame plak kan cuti sem kalini..
gler lame dan melamekan lahh.. memang aku tak puas hati kt kmentrian. huhuu
cuti ni buat sgla perancangan aku tersasar cket dgn ape y aku jgkakan utk diri aku..
antaranye :
  1. lambat sgt la aku nak abeskan blaja dgree ni. dah la aku ni tuka course
  2. lambat keje.. nak carik modal nak niage..
  3. lambat jugak la nak kawen..
  4. memang melambatkan segala sistem inner n outter scr tak langsung

rezeki ade kt mane2.. tggal kite y carik n usahakannye.
Alhamdulillah, niage baju melayu kt PKNS Bangi tu amat mmberangsangkan.
ade la duet nanti utk bayo yuran sem depan n deposit uma sewa n buku utk sem baru ni nnt. dapat jugak kurangkan kegunaan biasiswa MAS.
penat memang penat.. tapi, drp aku dok uma saje je tak bawak hasil.. bek aku keje.
bukan la kt uma tu takde keje, kalo dah name pn umah.. mmg tak pnah abes keje nye.. tapi, camtu je laa..
aku malas nk taip byk2.. hah, layan je la gmb ni




merdeka raye.. lagi 3 hari je ni nak raye.
malam ni aku balik kampung ngn akak aku zizah n ank buah aku iman nsem.
tak sabau ler...
bukan tak sabo nk raye, tp tak sabo nk ngabeskan cuti y panjang berjela..


SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
ikhlas dari : sluruh kluarga n kerabat Nor Mariarahimah Kamarudin

1 comment:

FAthul DiNulwan said...

umah ekau kt sebelah ni baru je aku lalu td....hehe...xde orgg pon...lupe nk wish selamat hari raye..sor\y tk terbalas kt phone..coz my phone bz(bz mcm poyo je bunyinyer hehe)..my fan hntr mesej(my fan???) berduyun2(yer yerk jerk) haha...whatever..papepon,,,eh jap2..maria dh dpt umh sewa ke...duk ngn kwn nawi tu ke??