Pengikut Sejati^^

Thursday, December 16, 2010

Mencuti cuti kan diri..

Mencuti cuti kan diri.. itulah tajuk post kalini..

Buat kali ke 2 aku jejak kaki kt Cameron Highlands ni.


1st dulu ngn dak2 clasmate time blaja kt UiTM Dungun, Terengganu dulu.

Yang ni aku g dgn akak, abg n ank buah aku 06112010 aritu

Em, tgokla gmba2 ni… dgn gamba pn dah bole critekan segalanye kan.





beza plg ketara n mmg aku rasekan antara trip aku ke cameron hglands ni dgn y mase 1st time dulu tu adelah, mse g y 1st time dulu pakai duet sndr, duet tabong aku kuakan tau. yang 2nd time ni plak abang aku blanje.. siap dgn Alphard dy jmput aku kt uma..haha serOnaknye!! hurey hurey.. mmg rezeki aku join dy ngn akak aku serta anak2nye g mlncong kot. sbb sblm ni pn aku join dorang gak kt Bukit Merah, Fraser Hill, em mane lg ntah.. skg ni aku nak tggu offer bliau utk bawak aku g China atau Aussie.. sbb, dy slalu g sane sbb bznes.. wahhhhh

Nota kaki kiri : aku teringin bonar nak g Kelantan, asek ade je aral bile nak kesana.. aku dgar pakwe pakwe sane nsem2.. btol ke?? ahahaha

5 comments:

isha- uDa- said...

welcome to my hometown...nak ase makan ulam ngan budu,bleh r.hhehehe..umah akak kat kg je lah,Kg Raja,Machang Kelantan,,..if sudi datg lah...huhuhu....

amazing m a r i a said...

ala, akak bt maria sayu plak..uhuk uhuk
mmg tringin sgt nak kesane..
bkn tak sudi..
cpat la akak kawen.. ;)

isha- uDa- said...

hahahha...25 DEc belgsung ..majlis resepsi akak 27 dec neh..datg r..ahakxs!!!=)

amazing m a r i a said...

aku da bli tiket tren.
sori la. 25 dec tak dpt g
sy g y 27 dec je ya :)

isha- uDa- said...

=)..okey