Pengikut Sejati^^

Thursday, December 16, 2010

Feelhoney - Teman Facebook



Semalam, aku on fesbuk (hari hari aku on! Huhu). Kat wall mmber aku ni ade satu video dari you tube. Video nasyid ala ala harmony dr kumpulan Feelhoney (1st time aku dga name grup ni). Aku dgar nasyid tu, mmg best. Muzik yang simple, sore y sedap n y paling best, lirik nya y sgt meanigfull..

Same2 kite hayati lirik lagu ini y btajuk “TEMAN FACEBOOKKU”

3 comments:

N.A.S said...

haha member senasyid aku time budk2 hgusan dulu upenyer yg petik gitar tuh .dulu apsl la kau takut2 nk nyanyi kalo tak dah leh jadi juare seh kelab kte.. haha....x sngke suara semakin power..feelhoney..seh..mane dah kau ilang dari aku..haha

camane maria leh dpt vdeo nih?..

amazing m a r i a said...

jmp kat wall mber, then g search kat you tube. dan skrg dah donlod lagu lagu feelhoney ni kat 4shared :)

N.A.S said...

wah..haha..great..!!