Pengikut Sejati^^

Tuesday, July 27, 2010

♥♥ PERMATA yang DICARI ♥♥











PERTAMA-TAMA NYA...



"Baik kita terima orang yang sayang kita, dari kita terhegeh hegeh nak pergi sayang orang. Eh, weh baik kau terima aku, kalau tak, aku sekat bekalan PISANG ke rumah kau. Lebih kurang macam tu."
_* SAYA SUKA INI QUOTE.. i lOike =D *_
quote ini aku amek dr atiliOt, my Bestiee kt UiTM.. hah, meh aku pOmot cket blOg ko









tapi.... PISANG ape??












adekah... Pengat PISANG?















Pokok PISANG?
Monyet y sedang makan PISANG?




















Baby Mat Saleh mane ntah y kiut miut
memakai costume PISANG?










atau.... PISANG y telah masak ranum?












bagaimana pula dgn jemput2 PISANG?



















cmane pulak dgn nasib penggemar PISANG goreng?

adakah ia akan mnyebabkan nilai kerepek PISANG akan susut?


dan myebabkan gadis bermulut besa ini memakan PISANG dgn rakusnye...



oh, kek PISANG y menjadi salah satu fevret aku :)













dan henpOn stand y berbentuk PISANG.. (haha, ntah ape2 =p )



IN FACT, MMG BETOL..MCM AKU MINAT KAT ASHRAF MUSLIM AR.. TAPI DY TAK MINAT AKU..hahaha



ko mmg bengOng maria..hehe
btol la kan? kan? kan? heheh =p
~ ♥ maria & ehem2 ♥ ~

8 comments:

Fathul_Dinulwan said...

semoga berbahagia with that ehem2>>
:)

amazing m a r i a said...

trmksh..
smg kamu pn btemu insan y solehah :)

Fathul_Dinulwan said...

dah tgh becinte btul nmpak hoho...nawi??? x nk khwin haha....xkn ader pggnti hoho....lek jer..

amazing m a r i a said...

jgn ckp gtu laa..
nabi tak ngaku umat nnt.

Fathul_Dinulwan said...
This comment has been removed by the author.
Fathul_Dinulwan said...

(x khwin salah ker...x kn la nabi x ngaku umat tu sape yg mmpu je..nawi ni blum la lgi)..org laki..bnyk lagi bende yg nk kene diadakn ..."sorry 10X..delete dah..ok"

missballack said...

maria... after reading, aku bley conclude kn yg kau nih mmg gonjol, sewel,tingtong n bungol haha 0-)
tp cool dokkk!!! itu yg diperlukn dlm khdupn dunia yg fana nih hehe... ENJOY LIFE TO THE FULLEST!!! important!!!

amazing m a r i a said...

miss ima sayang : haha, yola.. bile nk blanje i neh :)