Pengikut Sejati^^

Thursday, December 22, 2011

lebam bam bam@@

See @@

Lebam bam bam mate aku..

Esemen tak diundang mengundang padah pade aku..huhu

Post kalini memang sengaja nak mengeluh dan berpeluh. Mencarut? .. akan datang.. memang sorang sorang name aku highlight kan .. hah, amek kau!

Lagi.. dah la memang semulajadi gelap, sunburn bola baling SAF aritu tak abes lagi, ni sunburn kat bendang plak.. takde la nak berkira sgt itam muka ni, sebab dah biase..haha

Ape yang penting enjoy as a future broadcaster ;)

Harini aku bangon tido pukul 10pagi.. (subuh aku bangon ok)

Bangon je trus ngadap mesin basuh jenama Panasonic (manual je pon…) ==’

Cuci baju kotor yang dah seminggu menggunung tinggi..

Final Test Graphic esok, Final Presentation Comm. Mgt. Policy pn esok.. hapak satu huruf pn aku tak jeling lagi..

Pastu time stady week ade Final Test Journalism n Quiz Socio lagi… adess des des

Aku tak tau la nk describe cane kepayahan semester ni.

Lagi 4 semester aku nk abeskan degree ni.

Mudah mudahan aku tahan, sabar dengan ujian yang Allah bagi ni.

Bukan senang nak senang.. bukan susah nak susah.

Tapi, aku nak jugak sesekali rase senang nak senang..huhu

Bye u alls ;)

Aku pakai wireless UiTM je ni.. tak mampu nak truskan bayar bil berukband.haha



1 comment:

FAthul DiNulwan said...

sabau2..lek2..sush gak nk nmpk ko ..nmpk muke ko same je kalo lalu kt fak ko tu ( gmbr kt poster smf korg) hehe
..