Pengikut Sejati^^

Saturday, January 1, 2011

- HEPY NEW YEAR in Masihi version -

-

***************

TAHNIAH kat diri aku sndiri sbb dgn JAYAnya aku dpt menamatkan Diploma in Office Management & Technology selama 3 taon.

Tak sangke plak 3 taon tu skejap je blalu.. ALHAMDULILLAH..

Selama 3 taon aku kat UiTM Dungun, Terengganu macam2 pkara, situasi, pengalaman,sejarah suke duke, best, tak best aku dapat kat sane.

Dan akan bermulalah sesi Bachelor in Masscom Broadcasting aku Isnin 3 Januari 2011 depan ..

Smoga sesi pengajian aku kalini sumenye bjalan dgn lancar, penuh ketenangan dan ujian y aku mampu laluinye dgn mudah, InsyaAllah.

Em, SELAMAT TAHUN BARU 2011


Jawapan aku : sudah, Alhamdulillah


Azam baru :

1) 1) Nak seimbangkan antara akademik n kokorikulum..hehee (kelemahan terHEBAT aku)

2) 2) Nak glamer kat fakulti aku sendiri..hahaa (aku mmg suke glamer, sO what??!! )

3) 3) Want to widest coverage bznes y sedia ada :) O yeah~

4 comments:

N.A.S said...

glamer..haha pastuh leh r jadi pengacara tv.(nona)ke haha.maskom plak..mmg senng la hehe..

amazing m a r i a said...

haha, wek =p
tak mau la nona.. rancangan baru la =D

N.A.S said...

masak2 ahakz...xpon jahit menjahit hahaha

amazing m a r i a said...

=='