Pengikut Sejati^^

Friday, February 5, 2010

ANUGERAH BINTANG POPULAR 2010

salam
hari ni hari y ceria bagi maria =)
Alhamdulillah
sbb ape??
sbb takde perkare and ape2 urusan y maria fikirkan.. jadi takdela kusut pale otak ni..
rase tenang je, kalo tak mesti jiwe kacau..huhu

2 mggu lagi maria pnye internal practical..
lokasi kat blok intelek i guess..
with Miss Raslina koordinator prgram BBA
hope sumenye ok, dpt buat tugasan y dberikan dgn baek, insyaAllah ^^

drama nite on 9 April 2010, Friday nite.. at Dewan Aspirasi..
salah satu projek y agk berat jgkla utk dlaksanakan.. pglaman blakon mmg la takde, tibe2 plak jadik director utk pojek ni.. aiyo.. saket jiwa juga~
buat nye kene byk komitmen dr sume org n bnd ni cume myumbang 5 % je kat carry mark.. itupn tatau dpt bpe..
tema dahla Malay Legend.. tak nk susah lak artis2 ni nk menjiwai watak tuu... xpression takde, tone, pace, volume.. tu sume mmg dorg tak praktikkan cm kt public speakg..haihhhh
tapi mmg diakui mmg susah nak blakon.. lagi2 kalo ptame kali. cam batu, kayu..huhu
dapat lak HANG JEBAT LEGEND, nak tak nak kene amk si Paje jd hero.. tapi dy layak utk jadi filem komedi cz dy klaka.. bnd serius pn jadi lawak jgk..emm
ape nk dkate, TERPAKSE..huhu.. Pian lak as Custom director.. pening2 kpale tapi bt2 tak saket jiwe.. tabah la kOt..huhu
Adeena as a scriptwriter totally serious wth this matter.. garang wO.. artis sume cuak..huhu
smpai ade artis ni mgadu kat director (aku la tu) ..
smalam jgk the dancers of the drama doing their training kt bilik stady PHB.. ntah pe jadi.. maria pn tatau. ku serah kat Adila Hana je.. malam tadi Adila n Lia tnjuk kat maria step2 tarian.. wOw, nice!! bagos3.. asl nye lagu ketipang payong, suddenly changes to tualang tiga.. best jgk.. layan~
n time tu jgk la maria join menari skali.. haha.. keras, kaku, batu!! tangan, lenggok sume tak jadi..haha


kesimpulannye :: smoge drama nite ni bjaye n menang no 1 also the best actor is paje =)

3 comments:

amazing m a r i a said...

error : pian as casting drector not custom ..huhuhu TYPING ERROR

Fathul_Dinulwan said...

Believe me you can get A-, A , A+ for bel from miss mazni..ramai director drama yg penh bekerja under her get gred A, A- or A+ ..and my senior n my classmate(director) got A-.scrypwritr got A..BUT you have to got prize place x ksah 1 ke 2 ke or 3 ke dh cukup..so buat r btul2..insyaAllah rasenyer bel tak sush .k..good luck..

amazing m a r i a said...

tq2.. hopefully
y terbaek! =)