Pengikut Sejati^^

Thursday, January 28, 2010

SAPE YANG AKU NAK UNDI NI??

hah, baru je smpai kt teratak Perhentian B nih.. sungguh LETIH, PANAS, BAHANG n MEMBARA aku rase..huhu
JAOH DOWH... peluh sihat ku ini pasti mmbasahi baju ku tak kire la pg klas or balik klas.. konfem!
lagi tak best kalo stakat nk g jmpe someone kat kafe kapas la cntoh plg dkat skali, jmp pn kejap je pstu balik kolej lagi.. pergh!, mmg rase hampeh namun terpakse gua tempuhi dek krn itu..

sOk sek sOk sek~

arini adelah hari utk mgundi calon2 MPP UiTM Dungun n kampus KT. acara ni cm bse la kan bt kat DA, gune sistem e-voting.. maria undi dak Diploma sorg n dak Dgree sorg.. takde la knl sgt ngan calon nih, tapi nmpk ok je.. hah, blasah je la pangkah ikut kate hati naluri ku~


keadaan kat DA pn tak sesak mane cm hari undi mase 2 sem lpas. tapi nmpk kemeriahan lbh cket dr sem sblmnye sbb flyers2, poster2 lbh byk dpsang, gantung, tmpal kt sekitar kampus nih.. y pmpuan cun2, y laki NSEM2..haha .
tapi maria tak plak amk gmb suasane tu.. malas laa.. takde feel nk capture cz sume tu gmb dak2 y sedang merebut jawatan. cm 'gipang' lak kan..haha
lgpun da last sem daa.. kdg2 tpikir 'hah, lantaklah sapepn jadi MPP tu, bkn jejas aku pn'.. kdg2 tpikir 'kalo takde MPP, sape nk bg cop sokongan utk proposal..haha' n kdg2 tpikir ni plak.. 'MPP la medium saluran suara pelajar'.. emm..

kesimpulannye, UNDILAH SAYA ^^

3 comments:

deris_2287 said...

gipang tu gapo?
jika maria jadi calon mpp, deris akan angkat bena besar, pastu jadi pengundi hantu untuk 1000 vote... wakakakaka. ;P

deris_2287 said...

still nak tau ape gipang tu...

amazing m a r i a said...

gile pangkat..haha =p